Beoordelingen van Cafetaria Vlakkers Druten

Recente recensies

4.0
Pont
21 juli 2021

De pizza’s waren niet krokant gebakken. Ze waren taai.

Anoniem
20 juli 2021
J.E.H van de weerd
19 juli 2021
Joop
18 juli 2021
Jan
11 juli 2021

Lekker gegeten en meer als genoeg. Ook bezorging was redelijk op tijd. Echt voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurgen Krosman
10 juli 2021
Reggy van Eck
4 juli 2021
Jan
28 juni 2021

Normaal zijn we altijd erg tevreden maar gisteren waren de Frietjes koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reggy van Eck
28 juni 2021

Was lekker en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

???
27 juni 2021

was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krosman
20 juni 2021

Was eerder dan ze zeiden en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
12 juni 2021

M’n satésaus lag all over the place in het zakje. Was jammer. Verder wel prima.

JJ
11 juni 2021
Ana
11 juni 2021
Saskia
9 juni 2021
René
4 juni 2021

Top eten, snel bezorgd, goede prijs kwaliteit verhouding

Van Eck
26 mei 2021

Beter om via eugen site te bestellen. Duurt minder lang tot bezorging en eten is goed en lekker warm!

......
25 mei 2021

Eten was koud, bezorging zeer slecht eerst wordt je gebeld eten staat vóór je deur wat blijkt hebben ze het bij een verkeerd adres voor de deur gezet vervolgens nog bijna drie kwartier moeten wachten tot we het eten hadden en toen was het nog koud ook zal hier niet gauw nog eens bestellen

Wendy
20 mei 2021

Kwaliteit en bezorging zijn altijd goed. Wel jammer dat geregeld de verkeerde saus bij de kipdönerbox wordt geleverd. Vandaag helaas weer geen chilisaus 😢.

joop
4 mei 2021

Super lekker Alles zoals gevraagd top. Snel bezorgd.

Jordi
1 mei 2021

Eten was lekker en op tijd bezorgd!

V dijk
27 april 2021

Pizza smaakte prima alleen jammer dat er dit keer mqar weinig ham en ananas op zat en de ananas niet echt mooi verdeeld was over de pizza. Was wat in het midden gekwakt.

Milan
27 april 2021

3x knipperen en het was er op een zondag avond. Lijp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
17 april 2021

Heel snel en was lekker!

Joop schipper
12 april 2021

Helaas was het deze keer iets minder de frite was koud en in plaats van een bami schijf had ik een nasi schijf. Voor de rest was het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lia van de Boogaard
6 april 2021

Het was heerlijk en vlotte bezorging

Van Eck
5 april 2021

Was erg lekker!!! Op eigen site besteld. Snel bezorgd en dus lekker warm eten. Beleefd personeel.

Jesse
3 april 2021
Bekend
2 april 2021

Meestal goed.....

G. Tu
27 maart 2021

Snelle bezorging en alles was heerlijk!

Johan
25 maart 2021

Kwaliteit als vanouds prima. Wel jammer dat de 2 dönerboxen chili zonder chilisaus zijn geleverd.

Groen
24 maart 2021

Helemaal top

John Thoonen
20 maart 2021
Lee
20 maart 2021

top!

Mnr van kampen
13 maart 2021

Heel slecht, br kaas droop het vet uit, en de donur was geweldig slecht, pizza veels te hard

NN
6 maart 2021
A. Stuth
3 maart 2021

Lekkere pizza, snel geleverd. Wat wil je meer?

Johan van Veenendaal
1 maart 2021

Er was teveel friet en te weinig vlees in de dönerboxen gedaan. Erg jammer!!! Kwaliteit was goed.

Mulder
26 februari 2021

Alles was prima! Snel geleverd, het eten was goed warm en smaakte goed en gekregen wat we bestelden.

Silvia
25 februari 2021

Heerlijke pizza , met half uurtje bezorgd Top!

Pien
21 februari 2021

Eerder bezorgd dan verwacht en alles prima in orde!

Claudia
20 februari 2021
P.janssen
20 februari 2021

Besteld en snel bezorgd en van goede kwaliteit .

Heidi
19 februari 2021

Kan niet anders zeggen dan dikke duim omhoog.

GT
18 februari 2021

Snelle levering, en zoals altijd super lekker en warm!!

MB
16 februari 2021

Heerlijk en snel bezorgd

NN
16 februari 2021
W.d.W
12 februari 2021

Als verwacht gewoon goede kwaliteit verse ingrediënten smaakvol, Snelle nette & vriendelijk bezorging alsof zo uit de oven.

Karin
11 februari 2021

Weer snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Geert Jongman
8 februari 2021

Hamburg menu was heerlijk. Shoarma schotel viel helaas tegen.. Vlees veel te hard. Nog nooit gehad. 🤔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
6 februari 2021

Snel, lekker en warm. Heerlijk

Peter
6 februari 2021

Weer heerlijk

Lilian van Heezen
1 februari 2021
Reggy van Eck
31 januari 2021

Eten was prima, had alleen wel warmer mogen zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M...
26 januari 2021
Hermens
25 januari 2021

Om 16:30 bestelling geplaatst voor bezorging om 18:15. Bestelling werd pas tegen 18:50 bezorgd.

Rianne
24 januari 2021

Ik had bij opmerkingen geschreven dat de kapsalon zonder sla en groente moest zijn en met extra kaas, helaas toen we het kregen bleek alles erop te zitten

Lamers
24 januari 2021

Toppers! Altijd lekker eten.

Harm
21 januari 2021
JCobussen
21 januari 2021
Lelieveld
17 januari 2021

Eten is goed , maar vandaag voor de zoveeeeelste keer vergeten ze eten die we besteld en betaald hadden! Niet 1 of 2 keer maar elke keer , zelfs opgebeld om er een melding van te maken , en nog was de bestelling niet compleet. Jammer dit !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
17 januari 2021
Mario
15 januari 2021

Nog niet eerder meegemaakt maar dit keer was het zover afgekoeld dat het niet eens lauw meer was te noemen.

Birgit
14 januari 2021

alles klopt en precies op tijd!

Gt
7 januari 2021
Tj
4 januari 2021

Eten goed. Maar lieverd ruim half uur te laat laatste tijd. Terwijl je ruim op tijd besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gina
3 januari 2020

Was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scheurwater
2 januari 2020

Snelle bezorging en nog lekker warm!

Bert Graven
1 januari 2020

Was koud en de Cola ontbrak

a. van Ingen
1 januari 2020

geen opmerkingen

Pete
31 december 2020

Br hamburger zag er niet uit, schandalig

Cindy ariens
24 december 2020

Altijd goede kwaliteit eten daar.

Iris Roeffen
10 december 2020

Eten is altijd goed. Alleen wel weer 20 minuten te laat bezorgd op een donderdag.. En knoflook vergeten, waar wel voor betaald is.

Johan
8 december 2020

Wij zijn enigszins ontevreden. De loempia en kipnuggets waren te veel doorbakken en daardoor niet lekker. Wij zijn beter gewend!! Tot slot is nu al 2 keer het gratis drankje (fanta) niet meegegeven. Hopelijk de volgende keer beter!

M Gubbels
5 december 2020

Eten was koud. Frites was taai. Pizza was te hard gebakken, kaas verbrand.

Fam Visser
1 december 2020

Prima behalve het broodje hamburger speciaal. Hier zat chilisaus op ipv curry. Dat is echt niet lekker op een hamburger speciaal. Graag de volgende keer weer met currysaus.

Gerda
30 november 2020

Het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

janssen
29 november 2020

kwaliteit goed. bezorging ruim op tijd beetje jammer dat het weer niet compleet was en dat vanwege het 15min te vroeg bezorgen dus gebeld en te horen gekreken oke meneer we maken er spoed van en bezorgen na ok geen probleem ja dus wel 60min later kwam de friet en helaas is dat geen spoed in mijn ogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey Lelieveld
28 november 2020

Voor de zoveelste keer de saus vergeten extra colaatje en weer vergeten de pizza’s te snijden, word er moe van

Cuma
28 november 2020

Top kwaliteit, snelle bezorging en vriendelijk, eten was zeer naar kwaliteit hoe wij het gewent zijn bij vlakkers, SUPER!

J.E.H
26 november 2020
Ted
21 november 2020

Sorry maar de friet was dit keer koud

Gerda
17 november 2020

Het was weer lekker, alleen het stoofvlees was een beetje flauw.

Birgi
15 november 2020

Perfect op tijd en altijd vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.E.H
13 november 2020
Gerda
9 november 2020

Heerlijke frite en snacks, zat alleen geen pindasaus bij de berenklauw, heb altijd gedacht dat dat erbij hoort.

Romy hommersom
9 november 2020

Bezorgtijd was 18.25 het kwam eerder (dit wordt niet benoemd dat het eerder kan komen). Verder was het eten niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
29 oktober 2020

Het eten was heerlijk, alleen jammer dat we het gratis blikje drinken niet hebben gehad.

Prins
27 oktober 2020

1e en gelijk laatste keer dat we iets bestellen. Met name de lamsschotel was een drama, lauwe frites in een bak die vet doorlekte, geen sambal en/ofknoflook saus. Salade bestond uit beetje sla, komkommer, tomaat en wat rode ui zonder enige dressing. Eigenlijk was het gewoon smerig. Jammer.

Kim
25 oktober 2020

Bezorging altijd redelijk snel en op afgesproken tijd. Af en toe vergeten ze het gratis drinken wat je bij een grotere bestelling krijgt. Zoals vandaag. Verder alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
24 oktober 2020

Vriendelijk personeel, snelle levering!

Daan
20 oktober 2020

Heerlijke pizza's.

Wesley
18 oktober 2020

Eten was op zich prima. Maar bezorginv meer dan half uur te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eme
18 oktober 2020

Prima net als altijd Lekker snel bezorgd.

Roberto
18 oktober 2020

Smaakte prima. En precies op tijd .

Tijmen
14 oktober 2020

Lekker eten dat niet verzuipt in het vet zoals bij sommige cafetaria. Bezorging was netjes op verzochte tijd.

T..
7 oktober 2020
Ibrahim
23 september 2020

Lekker lekker lekker!!!👍🏾altijd bij Abi!

Toon
20 september 2020

Snel en lekker, top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diederik
30 augustus 2020

Het eten was goed (smaak) maar doordat de bezorging om 19:30 ipv de aangegeven 19:15 aankwam was het eten lauw...

Daan
27 augustus 2020

Helemaal top! Lekker eten en bezorging was prima. Jammer dat afgelopen 3 keer dat ik besteld heb er nooit het gratis blikje drinken bij zat. Voor de rest super!

Melanie
21 augustus 2020

helaas was het eten koud toen het hier aan kwam!

Jordi
20 augustus 2020

Mooi op tijd en het eten was lekker!

Katel
10 augustus 2020

Duurt veel te lang, bijna uur gewacht !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Taylor
8 augustus 2020

Was koud. Jammer

Jordi
1 augustus 2020

Om 3 uur bestelling gedaan om om half5 te laten bezorgen. Half5 stipt ging de deurbel met het eten! Vriendelijke bezorging en alles compleet! Eten was ook perfect

Jeroen
28 juli 2020

We hebben heel erg gesmuld van de bestelling. Top kwaliteit

Daan
25 juli 2020

Lekker eten, flinke portie friet zonder! Jammer dat een frietje super of waterfiets speciaal geen frikandellen speciaal bevat maar gewoon normale frikandellen. Ohja en het gratis blikje drinken miste helaas.

Wijers
11 juli 2020

Goed en lekker en veel. Top

Agnieszka
11 juli 2020

Super snel bezorg

Lelieveld
6 juli 2020

Eten is goed , maar ze vergeten regelmatig de sauzen en extra pita broodjes mee te geven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy van Zwolgen
6 juli 2020

Het eten was 20 minuten te laat en het was niet heet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Crista
6 juli 2020

Netjes op tijd bezorgd en alles was lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lama
4 juli 2020

Uiterst tevreden!

Cindy
30 juni 2020
Lex van der Loo
25 juni 2020

Bij aflevering ontbrak de drank. Weliswaar werd later drank gebracht, maar in plaats van 2 groene Fernandes was het 1 groen en 1 rode. Bij de frites-oorlog zaten geen uien terwijl die wel op het plaatje staan. Het eten was wel lekker.

Karin
22 juni 2020
Lucille
16 juni 2020

Great service

Fam vd Wielrn
15 juni 2020

Prima kwaliteit bestelling en snel en netjes bezorgd!! 👍

Anoniem
9 juni 2020

Snelle bezorging en warm eten

Toon
8 juni 2020

Zoals altijd goede kwaliteit en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
7 juni 2020
Joost
31 mei 2020

weer prima geleverd. coronaproof.

Karin
19 mei 2020

Weer netjes op tijd, warme maaltijd, miste dit keer alleen het gratis drankje ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

willy van zwolgen
17 mei 2020
Madelief
12 mei 2020
Theo
5 mei 2020

Het eten was te laat en het eten koud. Niet meer bestellen dus.

Lelieveld
5 mei 2020

Ze vergeten altijd wat ! Vorige week sauzen en friet ! En gisteren de pita broodjes . Maar t is wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
5 mei 2020

Op zondag een bestelling geplaatst en binnen 25min ontvangen en alles nog erg warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.C Kramer
3 mei 2020

Er was ons een blikje drinken belooft en die hebben we nooit ontvangen vandaar maar 3 sterren voor bezorging

Jeffrey
29 april 2020

Jamall topbezorger !!! Waar blijf je ??

Willy
20 april 2020
Ibrahim
19 april 2020
Linda
19 april 2020

het duurde wat lang, maar het was erg lekker! Dus de moeite waard.

Martijn
17 april 2020
Roland
14 april 2020

1e keer voor ons om zo te bestellen. Snel geleverd en in ruime hoeveelheid. Het heeft ons goed gesmaakt. Zeker aan te bevelen. Deze manier van bestellen werk prima.

Henk
14 april 2020

Ondanks de drukte toch nettjes optijd bezorgd Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cuma
13 april 2020

Snel geleverd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon
6 april 2020

Altijd goed, en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ibrahim
6 april 2020

Toppersssss!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
5 april 2020

Top pizza en supersnelle levering!

Erik
4 april 2020

Goede service, vriendelijk personeel & goede kwaliteit

Colonda
3 april 2020

Altijd prima service

Ibrahim
1 april 2020

Top! Top! Top!

Jong
31 maart 2020

Shoarma was hard gebakken bijna zwart. Dit zijn wij niet gewend

Corrie
30 maart 2020

Ze laten weten wanneer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
29 maart 2020

Lekker,snel ,jeerlijk

Clau
28 maart 2020

Wat was het heerlijk.... en snel bezorgd ook!

van Haaften
28 maart 2020

De gekozen bezorgtijd bij bestelling is niet gelezen. levering was een half uur te vroeg.

Kramer
28 maart 2020

Helemaal top, goed warm en de frietjes nog knapperig.

SL van Leeuwen
28 maart 2020

Snel en warm bezorgd en was weet erg lekker. Bedankt!

Helma van Run
28 maart 2020

Altijd goede kwaliteit en we worden netjes te woord gestaan en de bezorgers zijn altijd vriendelijk. Ook het online bestellen ging prima. Wij waren al vaste klanten en dat blijven we ook.

Cindy
25 maart 2020
Mayke
20 maart 2020
Judith
9 maart 2020

Lekker en snel! Leuk dat je gratis drankje krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
25 februari 2020
W Croonen
24 februari 2020

2 uur moeten wachten en toen het eten kwam was het niet heel erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oz
23 februari 2020
willy van zwolgen
23 februari 2020

de bestelling was meer dan een kwartier te laat en het eten was meer koud dan warm.

Judith
13 februari 2020

Fantastisch wat hebben we genoten van een heerlijke maaltijd. En zeer aardige service. Heel snel. En ook nog twee drankjes erbij! Het was genieten

Alex
9 februari 2020
Jeffrey
7 februari 2020

Eten was een beetje koud.

Laura
6 februari 2020

Ik vond deze keer de pizza echt niet lekker. Normaal gesproken eet ik hier altijd heel graag pizza, maar deze keer heb ik helaas de helft moeten laten staan. Bezorging ging wel erg snel.

Jacco van Kranenburg
27 januari 2020

We treffen het de laatste tijd niet echt! Eerst werd er de helft van de bestelde schotels geleverd. En vandaag zat er helemaal geen knoflooksaus bij de bestelling. Erg jammer ☹️ want dat maakt het juist extra lekker. Het is dat er geen betere shoarma tent in Druten zit, anders zou ik waarschijnlijk zijn overgestapt ❗️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SL
3 januari 2020

Bezorging een kwartier te vroeg, erg jammer dat bezorgen vanaf 20,- is en ook nog 2,50 kost daarom bestellen we minder vaak. Patat was deze x erg zout en niet warm. Verder was t goed

Hans
2 januari 2020

Top geregeld, alles klaar volgens tijd

Hans
30 december 2020

Precies klaar volgens bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim
24 december 2019

Het eten zelf was prima. Echter wat is nut van online bestellen als de bestelling pas wordt gemaakt nadat je bent gearriveerd en achteraan in de rij kan aansluiten

Clau
23 december 2019

Wat een snelle bezorging!!! Op zondag binnen 20 minuten 😳👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bewoners leigraaf
23 december 2019

Super leuke en spontane bezorger genaamd Jamall!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
20 december 2019

Was weer prima verzorgd en op tijd gebracht.

Peters
14 december 2019

Eten was koud Erg jammer

Remco
9 december 2019

Online pizza besteld en betaald. Bestelling was op tijd klaar en kon hem zo meenemen. Kwaliteit was zoals altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pitershof
7 december 2019
Smeets
18 november 2019
bb
18 november 2019
Karin
18 november 2019

Op een drukke zondag, met de voorspelde bezorgtijd van een uur, binnen een halfuur heerlijk eten bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
16 november 2019

Zoals altijd weer heerlijk, snelle bezorging en heet! eten

van Veenendaal
13 november 2019

Jammer dat een verkeerd product is bezorgd. Verder was de kwaliteit goed

M.
11 november 2019

Eten was goed warm. Jammer dat de tijd indicatie die ik op de mail kreeg niet helemaal klopte maar dat maakte in mijn situatie niet uit. HELEMAAL TOP VOOR DE REST

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jits
8 november 2019

Top eten

C van Dis
7 oktober 2019

Top . Alles optijd zo als aangegeven op de app

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boy
7 oktober 2019

Laaste keer dat ik besteld heb 2 uur moeten wachten op online bestelling bel je netjes op zeggen ze ja is zondag druk anders maar ergens anders bestellen doe ik ook zeker ik had ook hawai schotel besteld kreeg gewone schotel kwaliteit van eten is goed maar de klantvriendelijkheid is ver te zoeken 10 voor 5 besteld 10 voor 7 me eten pas de bezorger was zeer vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roubos
3 oktober 2019

Na tweemalig eerdere bestellingen langere wachttijd dan beoogde levertijd, was het gisteren zelfs zo dat na anderhalf uur (!!) wij hebben moeten bellen waar dat onze online bestelling toch bleef. Toen bleek dat deze nog gemaakt moest worden... 3 keer op rij dus niet waar kunnen maken. Echter is de kwaliteit van het eten wel goed.

Maikel
30 september 2019

Eerder dan aangegeven dus helemaal prima! Bestelling zou rond 19 uur komen en was er al om 18.45 uur, top! Helaas stond er ruim 2,5 uur later iemand aan de deur met dezelfde bestelling. Deze bestelling hadden wij niet geplaatst (we hadden al prima gegeten) de bezorger wilde ons toch de bestelling geven, zonder kosten, maar we zaten nog vol van onze eerdere bestelling...aardig gebaar maar voor ons niet nodig. Verder gewoon goede service en kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C van Dis
22 september 2019
Joost
22 september 2019

Was weer prims

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost S.its
21 september 2019

Prima. Op tijd bezorgd.

S...
12 september 2019

Ziek geworden van de pizza

Wouter
25 augustus 2019
Joost
22 augustus 2019

Prima. Lekker gegeten. Precies op afgesproken tijd bezorgd Toppie.

Klant Druten
18 augustus 2019

Goed eten en altijd voor verwachte eindtijd geleverd. Fijn.

Phalin
13 augustus 2019

Het was hartstikke lekker alleen, het zou om 20:00 klaar zijn zodat ik het zou kunnen ophalen (had het besteld om 19:38) en ik kwam er aan om 20:00 en toen moesten ze het nog maken

Tuijl
31 juli 2019

Zoals gewoonlijk geen drinken bij bestelling, en het is heel erg duur voor een kleine kapsalon. Ga liever naar de koning.

Ba
26 juli 2019

-anderhalf uur na de bestelling pas bezorgd terwijl er 45 minuten werd gezegt in het bestelproces -friet was helemaal nat en slap -prefab bodem van de pizza's -gratis blikje cola was te warm om ook maar vast te pakken!

Jeroen
22 juli 2019

Lekkere pizza en de pizza was snel geleverd

Toon
22 juli 2019

Zoals altijd snel en goed...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon
10 juli 2019

Goed en snel

Phalin
8 juli 2019

Altijd lekker en snel klaargemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander de Bruijn
7 juli 2019

Qualiteit top Levering optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Uitstekend
6 juli 2019

Snelle service met lekker eten!

Zondag
29 juni 2019

Mooi optijd, Het was heerlijk!

C van Dis
23 juni 2019

Top

Sjakie
16 juni 2019

Jamall was super aardig en vriendelijk ! Volgende keer weer deze leuke jongen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
15 juni 2019

Alles was top. Heerlijk gegeten!

Twan peperkamp
2 juni 2019

Was goed eten

Bosch
31 mei 2019

Nog nooit mee gemaakt hier bij de vlakkers maar de bezorging heeft 2 en half uur geduurt... na ander half uur hebben we gebeld en toen kregen we als antwoord we gaan niet meteen rijden voor een kleine bestelling.... Half uur na het eten van een slaatje kreeg ik hele erge maagpijn en derna hele erge diaree tot in de ochtend zo heftig dat we de huisartsenpost hebben moeten bellen. Helaas is dit zown negatieve ervaring geweest

E van Werkhoven
28 mei 2019
An
20 mei 2019

Eten was er lekker snel voor een zondag. Eten was ook heerlijk alleen ze waren me drinken vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
14 mei 2019

Het was een heerlijke pizza!!!

MB
13 mei 2019

Goed zoals altijd Bezorging duurde een beetje aan de lange kant maar ‘t is zondag dus begrijpelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toon
2 mei 2019

Snelle service en Lekker... 👍

YVON
30 april 2019
van dinteren
26 april 2019

bij de schotel het broodje vergeten en geen blikje cola jammer weer

Sipje83
19 april 2019

Prima frietjes en snacks. Snelle bezorging. Veel sneller dan in de bevestigingsmail stond.

Jannes
18 april 2019

Weer dingen vergeten maar snel gebracht. Alleen de cola niet gehad .

Toon
17 april 2019

Kwaliteit goed en snel

Anoniem
15 april 2019

De friet was koud en slap. De schnitzels waren wel goed.

Ysmn
3 april 2019

Duurde lang en miste n product. Ook staat er bij elke bestelling een gratis drankje en dit zat er ook niet bij

Geurts
30 maart 2019

Der pizza was koud en de bestelling werdt in delen geleverd

Caitlin
18 maart 2019

snelle bezorging, ondanks dat ik per ongeluk het verkeerde adres had doorgegeven. lekker kroketten volgens mijn vader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Hopmans
17 maart 2019

We bestellen Kapsalon XXL Shoarma en kregen Döner. Namen meteen telefonisch contact op dat het niet goed is , kreeg vervolgens het onbeschofte antwoord is uw eigen fout moet je maar niet hier bestellen via app.

Rob van Breda
10 maart 2019

Precies op de aangekondigde tijd bezorgd en smakelijk gegeten!

Niels
26 februari 2019

Super lekkere pizza’s

Melissa
13 februari 2019

Pizza margharita was minder van smaak, flauwer dan vorige keer, calzone shoarma was goed

Marcella
13 februari 2019

Helaas 20 min later dan de verwachte bezorgtijd. Eten was dit keer niet zo warm

Anna
3 februari 2019

Alles erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcella
2 februari 2019

Precies op de aangevraagde bezorgtijd! Was heerlijk

Baron
31 januari 2019

Makkelijk online besteld, vlotte bezorging alleen helaas was het eten koud Verder zeer tevreden!

Jasper
22 januari 2019

Lekker en goeie service!

Bart Gubbels
11 januari 2019

Het eten was heerlijk! Het was alleen jammer dat het eten bijna koud was toen het bezorgd werd en het werd een uur eerder bezorgd dan vermeldt.

Boven leeuwen
8 januari 2019

Perfect op tijd lekker eten en eerlijk

...
6 januari 2019
Yvonne
2 januari 2019

Het vlees was niet warm, vier verschillende gerechten?

Anetta
27 december 2018

Wellicht handig om te lezen wat de bestelling is. Niet gekregen wat ik besteld had en de pizza was koud. Ik heb wel 7 x gebeld en er werd gewoon NIET opgenomen. Heel teleurstellend. En ja als jullie van plan zijn klanten te woord te staan hoor ik het wel.

Tuuk
25 december 2018

??

Zwolgen
23 december 2018
Deest
23 december 2018

Het eten was koud bezoring was snelwas eerste en laaste keer jammer ik hoef geen koud eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
16 december 2018

Het eten was goed van kwaliteit. En goed op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KvZ
10 december 2018

had 2 pizza's besteld en die waren héérlijk, werden netjes bezorgd door vriendelijke bezorger, zeker een aanrader!

Donkers
1 december 2018
Wim
1 december 2018

Eten was prima bezorging duurde ff maar oke het zal de weekend drukte zijn. Enkel het gratis blikje drinken zat er niet bij Op zich geen doodzonde maar doe de actie goed of doe hem niet. En wat is het voordeel anders om via de eigen site te bestellen ipv thuisbezorgd?

pj
25 november 2018
Oz
22 oktober 2018

Heel lekker. Op tijd en lekker warm!

Adams
16 oktober 2018
Klant
9 oktober 2018

Gevraagd te bezorgen om 18.45 uur. Stonden om 18.00 uur aan de deur. Uiteindelijk teruggestuurd. Vervolgens komen ze rond 19.00 uur prima, maar kreeg ik het idee dat we hetzelfde eten hebben ontvangen alleen een beetje opgewarmd. Was niet echt lekker.

Simone
4 oktober 2018

Jammer dat het systeem van bestellen via de website niet werkte gisteren waardoor we een stuk langer moesten wachten. Wel lekkere maaltijd

M. de Jong
1 oktober 2018

Voor t eerst besteld via site. Telefoon was steeds in gesprek. Bij gerecht kon ik geen extra wensen invullen zoals bijv. zonder ui, maar dit heb ik bij de opmerkingen gezet in t algemene veld. Benieuwd of het over zou komen. Alle opmerkingen / wensen netjes doorgevoerd. Aflevertijd veel eerder dan in 1e instantie doorgegeven, maar kreeg n nette mail met bestelling is onderweg. Overzichtelijke afleverbon. Kwaliteit prima (zoals ik gewend ben van hun).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

louise janssen
1 oktober 2018

pizza,s te hard broodje gezond te veel groenten en geen kaas en ham er tussen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris lamers
28 september 2018

Erg lang moeten wachten op de bestelling maar dat kan op een vrijdag Wel jammer dat de pizza lauw was en de cola light een fanta was geworden!

Chantal langen
3 september 2018

Friet in kapsalon was heel hard! Leek alsof het opnieuw gebakken was. Niet van jullie gewend. Ik heb het opgegeten omdat ik honger had maar was niet lekker. Helaas

William
30 juli 2018

Dönerspeciaal schotel besteld en geen speciaal gekregen. Wel speciaal betaald en ook de gratis fanta zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teleurgesteld
30 juli 2018

Lang moeten wachten, pizza was lauw,toen t uiteindelijk bezorgd is,klacht ingediend,pizza retour,geld terug. Nooit meer vlakkers voor mij. Ga wel naar la bardies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
8 juli 2018

Eten was niet te eten alles was veelste ver doorgebakken heb nog nooit zo een taaie frikandel op! Alles was gewoon vies helaas ik zal hier nooit meer bestellen!!

diana jansen
29 juni 2018

Ik had 2 runderkroketten besteld, deze waren van slechte kwaliteit. Ik heb meerdere late proeven en vonden het allemaal van zeer slechte kwaliteit. De friet was heerlijk.

Anoniem
25 juni 2018

Het was weer heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
9 juni 2018

Super snel, warm heerlijk eten. En meer dan genoeg!

Oz
1 juni 2018

Lekker, warm en snel??

Anoniem
22 april 2018
Theo
9 april 2018

Ik moet zeggen het was een super bezorging alles was goed behalve de sate die was iets te pitig voor de rest prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacco
3 april 2018

Kwaliteit zo als gewoonlijk weer TOP. Maar omdat je een gratis drankje krijgt als je met de app bestelt, had ik in de opmerkingen gevraagd of het mogelijk was om wat extra pita's te geven ipv een gratis drankje. Snap het best als dat eventueel niet nodig is, maar om dan helemaal niets te krijgen dat vind ik dan niet zo netjes.

Veenendaal
30 maart 2018

De beloofde Fanta was niet bijgevoegd. Dat gebeurt vaker. Aandachtspuntje!

Mha
27 maart 2018

Paar keer geen drinken gehad

Robert
16 maart 2018

Goede en snelle service en altijd lekker

An
5 maart 2018

Super lieve bezorger Was iets verkeerd inde bestelling en hij heeft dat heel netjes op gelost toppie

Amanda Janssen
5 maart 2018

Anders is het altijd goed. Gister helaas niet zo naar wens. We miste de chilisaus bij het frietje kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krijnen
24 februari 2018

Ondanks dat het eten er redelijk snel was was mijn pizza koud. En ook de knoflook saus die ik erbij besteld had ontbreekte

Jeroen
10 februari 2018

Bestelling was op tijd geleverd en heeft erg gesmaakt

Herman de Haas
3 februari 2018
Niels
25 januari 2018

Het was heerlijk!

TA
20 januari 2018
JJ.Cobussen
18 januari 2018

Friet en frikandel waren koud. Calzone was beetje warm

Krijnen
13 januari 2018

Het was heerlijk ik zou iedereen het aan raden bij jullie tegaan eten

Jacco
11 januari 2018

Super zaak. Waar voor je geld en snel bezorgd. Tot de volgende keer, Team Vlakkers

M.de Haas
5 januari 2018

Was op tijd klaar en lekker

Peter
30 december 2017

Heerlijke hamburger

Unhappy
23 december 2017

Alweer fouten bij de bestelling. Verkeerde blikje drinken bezorgd, light ipv regular. En de friet was vrijwel koud. Betaal je dan 10 euro voor.

Joey
23 december 2017

Wij bestellen al tijden lang bij Vlakkers, vrijwel altijd zeer tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid van het personeel. Echter toch een punt van opbouwende kritiek: de mogelijkheid dient zich aan bij bestelling bezorgtijd aan te geven. Daarvan wenste ik gebruik te maken gisteravond. Mijn bestelling plaatste ik om 17:20 uur met daarbij vermeld gewenste bezorgtijd 18:15 uur. Dit omdat de tweede persoon waarvoor de bestelling ook diende pas rond deze tijd thuis zou zijn. Helaas ging om 17:55 uur de deurbel al. De bezorger keek op het opgeplakte formulier en zei na mijn opmerking de bezorgtijd op 18:15 uur te hebben aangegeven: "Oh ja, nu zie ik het. Helaas, het is niet anders. Eet smakelijk!". Begrijp me niet verkeerd, ik heb ook inlevingsvermogen: een bezorger kan nooit op precieze aangegeven tijden op alle aflever adressen zijn, maar een tijdsverschil van 20 minuten is aanzienlijk. Gelukkig beschikken we thuis nog over een oven zodat ik de pizza warm kon houden.

Niels
19 december 2017
Marco
19 december 2017

Goed lekker eten!

Iemand
19 december 2017

Duurde lang dit keer.

Peter
10 december 2017

Op tijd... en lekker

V. Veenendaal