Beoordelingen van Cafetaria Vlakkers Druten

Recente recensies van Cafetaria Vlakkers Druten

4 sterren na 312 reviews

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was eerder dan ze zeiden en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

M’n satésaus lag all over the place in het zakje. Was jammer. Verder wel prima.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, snel bezorgd, goede prijs kwaliteit verhouding

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter om via eugen site te bestellen. Duurt minder lang tot bezorging en eten is goed en lekker warm!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud, bezorging zeer slecht eerst wordt je gebeld eten staat vóór je deur wat blijkt hebben ze het bij een verkeerd adres voor de deur gezet vervolgens nog bijna drie kwartier moeten wachten tot we het eten hadden en toen was het nog koud ook zal hier niet gauw nog eens bestellen

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging zijn altijd goed. Wel jammer dat geregeld de verkeerde saus bij de kipdönerbox wordt geleverd. Vandaag helaas weer geen chilisaus 😢.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Alles zoals gevraagd top. Snel bezorgd.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en op tijd bezorgd!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte prima alleen jammer dat er dit keer mqar weinig ham en ananas op zat en de ananas niet echt mooi verdeeld was over de pizza. Was wat in het midden gekwakt.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3x knipperen en het was er op een zondag avond. Lijp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en was lekker!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer iets minder de frite was koud en in plaats van een bami schijf had ik een nasi schijf. Voor de rest was het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en vlotte bezorging

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!!! Op eigen site besteld. Snel bezorgd en dus lekker warm eten. Beleefd personeel.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal goed.....

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en alles was heerlijk!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit als vanouds prima. Wel jammer dat de 2 dönerboxen chili zonder chilisaus zijn geleverd.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht, br kaas droop het vet uit, en de donur was geweldig slecht, pizza veels te hard

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snel geleverd. Wat wil je meer?

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was teveel friet en te weinig vlees in de dönerboxen gedaan. Erg jammer!!! Kwaliteit was goed.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima! Snel geleverd, het eten was goed warm en smaakte goed en gekregen wat we bestelden.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza , met half uurtje bezorgd Top!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder bezorgd dan verwacht en alles prima in orde!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en snel bezorgd en van goede kwaliteit .

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders zeggen dan dikke duim omhoog.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, en zoals altijd super lekker en warm!!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als verwacht gewoon goede kwaliteit verse ingrediënten smaakvol, Snelle nette & vriendelijk bezorging alsof zo uit de oven.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer snel bezorgd en heerlijk gegeten!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburg menu was heerlijk. Shoarma schotel viel helaas tegen.. Vlees veel te hard. Nog nooit gehad. 🤔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en warm. Heerlijk

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, had alleen wel warmer mogen zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16:30 bestelling geplaatst voor bezorging om 18:15. Bestelling werd pas tegen 18:50 bezorgd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij opmerkingen geschreven dat de kapsalon zonder sla en groente moest zijn en met extra kaas, helaas toen we het kregen bleek alles erop te zitten

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers! Altijd lekker eten.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed , maar vandaag voor de zoveeeeelste keer vergeten ze eten die we besteld en betaald hadden! Niet 1 of 2 keer maar elke keer , zelfs opgebeld om er een melding van te maken , en nog was de bestelling niet compleet. Jammer dit !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog niet eerder meegemaakt maar dit keer was het zover afgekoeld dat het niet eens lauw meer was te noemen.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles klopt en precies op tijd!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed. Maar lieverd ruim half uur te laat laatste tijd. Terwijl je ruim op tijd besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en nog lekker warm!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was koud en de Cola ontbrak

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen opmerkingen

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Br hamburger zag er niet uit, schandalig

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit eten daar.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed. Alleen wel weer 20 minuten te laat bezorgd op een donderdag.. En knoflook vergeten, waar wel voor betaald is.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn enigszins ontevreden. De loempia en kipnuggets waren te veel doorbakken en daardoor niet lekker. Wij zijn beter gewend!! Tot slot is nu al 2 keer het gratis drankje (fanta) niet meegegeven. Hopelijk de volgende keer beter!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud. Frites was taai. Pizza was te hard gebakken, kaas verbrand.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima behalve het broodje hamburger speciaal. Hier zat chilisaus op ipv curry. Dat is echt niet lekker op een hamburger speciaal. Graag de volgende keer weer met currysaus.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit goed. bezorging ruim op tijd beetje jammer dat het weer niet compleet was en dat vanwege het 15min te vroeg bezorgen dus gebeld en te horen gekreken oke meneer we maken er spoed van en bezorgen na ok geen probleem ja dus wel 60min later kwam de friet en helaas is dat geen spoed in mijn ogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer de saus vergeten extra colaatje en weer vergeten de pizza’s te snijden, word er moe van

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, snelle bezorging en vriendelijk, eten was zeer naar kwaliteit hoe wij het gewent zijn bij vlakkers, SUPER!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry maar de friet was dit keer koud

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker, alleen het stoofvlees was een beetje flauw.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en altijd vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frite en snacks, zat alleen geen pindasaus bij de berenklauw, heb altijd gedacht dat dat erbij hoort.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was 18.25 het kwam eerder (dit wordt niet benoemd dat het eerder kan komen). Verder was het eten niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen jammer dat we het gratis blikje drinken niet hebben gehad.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e en gelijk laatste keer dat we iets bestellen. Met name de lamsschotel was een drama, lauwe frites in een bak die vet doorlekte, geen sambal en/ofknoflook saus. Salade bestond uit beetje sla, komkommer, tomaat en wat rode ui zonder enige dressing. Eigenlijk was het gewoon smerig. Jammer.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging altijd redelijk snel en op afgesproken tijd. Af en toe vergeten ze het gratis drinken wat je bij een grotere bestelling krijgt. Zoals vandaag. Verder alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel, snelle levering!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op zich prima. Maar bezorginv meer dan half uur te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima net als altijd Lekker snel bezorgd.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima. En precies op tijd .

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten dat niet verzuipt in het vet zoals bij sommige cafetaria. Bezorging was netjes op verzochte tijd.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker lekker!!!👍🏾altijd bij Abi!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker, top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed (smaak) maar doordat de bezorging om 19:30 ipv de aangegeven 19:15 aankwam was het eten lauw...

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Lekker eten en bezorging was prima. Jammer dat afgelopen 3 keer dat ik besteld heb er nooit het gratis blikje drinken bij zat. Voor de rest super!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was het eten koud toen het hier aan kwam!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en het eten was lekker!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt veel te lang, bijna uur gewacht !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was koud. Jammer

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 3 uur bestelling gedaan om om half5 te laten bezorgen. Half5 stipt ging de deurbel met het eten! Vriendelijke bezorging en alles compleet! Eten was ook perfect

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel erg gesmuld van de bestelling. Top kwaliteit

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, flinke portie friet zonder! Jammer dat een frietje super of waterfiets speciaal geen frikandellen speciaal bevat maar gewoon normale frikandellen. Ohja en het gratis blikje drinken miste helaas.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker en veel. Top

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorg

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed , maar ze vergeten regelmatig de sauzen en extra pita broodjes mee te geven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was 20 minuten te laat en het was niet heet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en alles was lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst tevreden!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij aflevering ontbrak de drank. Weliswaar werd later drank gebracht, maar in plaats van 2 groene Fernandes was het 1 groen en 1 rode. Bij de frites-oorlog zaten geen uien terwijl die wel op het plaatje staan. Het eten was wel lekker.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great service

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit bestelling en snel en netjes bezorgd!! 👍

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en warm eten

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede kwaliteit en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer prima geleverd. coronaproof.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer netjes op tijd, warme maaltijd, miste dit keer alleen het gratis drankje ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was te laat en het eten koud. Niet meer bestellen dus.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze vergeten altijd wat ! Vorige week sauzen en friet ! En gisteren de pita broodjes . Maar t is wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag een bestelling geplaatst en binnen 25min ontvangen en alles nog erg warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was ons een blikje drinken belooft en die hebben we nooit ontvangen vandaar maar 3 sterren voor bezorging

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jamall topbezorger !!! Waar blijf je ??

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurde wat lang, maar het was erg lekker! Dus de moeite waard.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer voor ons om zo te bestellen. Snel geleverd en in ruime hoeveelheid. Het heeft ons goed gesmaakt. Zeker aan te bevelen. Deze manier van bestellen werk prima.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte toch nettjes optijd bezorgd Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppersssss!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza en supersnelle levering!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, vriendelijk personeel & goede kwaliteit

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima service

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Top! Top!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma was hard gebakken bijna zwart. Dit zijn wij niet gewend

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze laten weten wanneer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker,snel ,jeerlijk

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het heerlijk.... en snel bezorgd ook!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gekozen bezorgtijd bij bestelling is niet gelezen. levering was een half uur te vroeg.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, goed warm en de frietjes nog knapperig.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd en was weet erg lekker. Bedankt!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en we worden netjes te woord gestaan en de bezorgers zijn altijd vriendelijk. Ook het online bestellen ging prima. Wij waren al vaste klanten en dat blijven we ook.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel! Leuk dat je gratis drankje krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten en toen het eten kwam was het niet heel erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was meer dan een kwartier te laat en het eten was meer koud dan warm.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch wat hebben we genoten van een heerlijke maaltijd. En zeer aardige service. Heel snel. En ook nog twee drankjes erbij! Het was genieten

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een beetje koud.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond deze keer de pizza echt niet lekker. Normaal gesproken eet ik hier altijd heel graag pizza, maar deze keer heb ik helaas de helft moeten laten staan. Bezorging ging wel erg snel.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We treffen het de laatste tijd niet echt! Eerst werd er de helft van de bestelde schotels geleverd. En vandaag zat er helemaal geen knoflooksaus bij de bestelling. Erg jammer ☹️ want dat maakt het juist extra lekker. Het is dat er geen betere shoarma tent in Druten zit, anders zou ik waarschijnlijk zijn overgestapt ❗️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging een kwartier te vroeg, erg jammer dat bezorgen vanaf 20,- is en ook nog 2,50 kost daarom bestellen we minder vaak. Patat was deze x erg zout en niet warm. Verder was t goed

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, alles klaar volgens tijd

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Precies klaar volgens bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten zelf was prima. Echter wat is nut van online bestellen als de bestelling pas wordt gemaakt nadat je bent gearriveerd en achteraan in de rij kan aansluiten

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een snelle bezorging!!! Op zondag binnen 20 minuten 😳👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuke en spontane bezorger genaamd Jamall!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima verzorgd en op tijd gebracht.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud Erg jammer

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Online pizza besteld en betaald. Bestelling was op tijd klaar en kon hem zo meenemen. Kwaliteit was zoals altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een drukke zondag, met de voorspelde bezorgtijd van een uur, binnen een halfuur heerlijk eten bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, snelle bezorging en heet! eten

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat een verkeerd product is bezorgd. Verder was de kwaliteit goed

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm. Jammer dat de tijd indicatie die ik op de mail kreeg niet helemaal klopte maar dat maakte in mijn situatie niet uit. HELEMAAL TOP VOOR DE REST

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top eten

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top . Alles optijd zo als aangegeven op de app

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laaste keer dat ik besteld heb 2 uur moeten wachten op online bestelling bel je netjes op zeggen ze ja is zondag druk anders maar ergens anders bestellen doe ik ook zeker ik had ook hawai schotel besteld kreeg gewone schotel kwaliteit van eten is goed maar de klantvriendelijkheid is ver te zoeken 10 voor 5 besteld 10 voor 7 me eten pas de bezorger was zeer vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na tweemalig eerdere bestellingen langere wachttijd dan beoogde levertijd, was het gisteren zelfs zo dat na anderhalf uur (!!) wij hebben moeten bellen waar dat onze online bestelling toch bleef. Toen bleek dat deze nog gemaakt moest worden... 3 keer op rij dus niet waar kunnen maken. Echter is de kwaliteit van het eten wel goed.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder dan aangegeven dus helemaal prima! Bestelling zou rond 19 uur komen en was er al om 18.45 uur, top! Helaas stond er ruim 2,5 uur later iemand aan de deur met dezelfde bestelling. Deze bestelling hadden wij niet geplaatst (we hadden al prima gegeten) de bezorger wilde ons toch de bestelling geven, zonder kosten, maar we zaten nog vol van onze eerdere bestelling...aardig gebaar maar voor ons niet nodig. Verder gewoon goede service en kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prims

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Op tijd bezorgd.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziek geworden van de pizza

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Lekker gegeten. Precies op afgesproken tijd bezorgd Toppie.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en altijd voor verwachte eindtijd geleverd. Fijn.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was hartstikke lekker alleen, het zou om 20:00 klaar zijn zodat ik het zou kunnen ophalen (had het besteld om 19:38) en ik kwam er aan om 20:00 en toen moesten ze het nog maken

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk geen drinken bij bestelling, en het is heel erg duur voor een kleine kapsalon. Ga liever naar de koning.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-anderhalf uur na de bestelling pas bezorgd terwijl er 45 minuten werd gezegt in het bestelproces -friet was helemaal nat en slap -prefab bodem van de pizza's -gratis blikje cola was te warm om ook maar vast te pakken!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en de pizza was snel geleverd

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel en goed...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en snel klaargemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qualiteit top Levering optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service met lekker eten!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd, Het was heerlijk!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jamall was super aardig en vriendelijk ! Volgende keer weer deze leuke jongen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top. Heerlijk gegeten!

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Was goed eten

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit mee gemaakt hier bij de vlakkers maar de bezorging heeft 2 en half uur geduurt... na ander half uur hebben we gebeld en toen kregen we als antwoord we gaan niet meteen rijden voor een kleine bestelling.... Half uur na het eten van een slaatje kreeg ik hele erge maagpijn en derna hele erge diaree tot in de ochtend zo heftig dat we de huisartsenpost hebben moeten bellen. Helaas is dit zown negatieve ervaring geweest

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er lekker snel voor een zondag. Eten was ook heerlijk alleen ze waren me drinken vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke pizza!!!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd Bezorging duurde een beetje aan de lange kant maar ‘t is zondag dus begrijpelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en Lekker... 👍

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de schotel het broodje vergeten en geen blikje cola jammer weer

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima frietjes en snacks. Snelle bezorging. Veel sneller dan in de bevestigingsmail stond.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer dingen vergeten maar snel gebracht. Alleen de cola niet gehad .

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed en snel

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was koud en slap. De schnitzels waren wel goed.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang en miste n product. Ook staat er bij elke bestelling een gratis drankje en dit zat er ook niet bij

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Der pizza was koud en de bestelling werdt in delen geleverd

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, ondanks dat ik per ongeluk het verkeerde adres had doorgegeven. lekker kroketten volgens mijn vader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen Kapsalon XXL Shoarma en kregen Döner. Namen meteen telefonisch contact op dat het niet goed is , kreeg vervolgens het onbeschofte antwoord is uw eigen fout moet je maar niet hier bestellen via app.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangekondigde tijd bezorgd en smakelijk gegeten!

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza’s

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza margharita was minder van smaak, flauwer dan vorige keer, calzone shoarma was goed

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 20 min later dan de verwachte bezorgtijd. Eten was dit keer niet zo warm

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de aangevraagde bezorgtijd! Was heerlijk

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online besteld, vlotte bezorging alleen helaas was het eten koud Verder zeer tevreden!

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goeie service!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Het was alleen jammer dat het eten bijna koud was toen het bezorgd werd en het werd een uur eerder bezorgd dan vermeldt.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd lekker eten en eerlijk

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was niet warm, vier verschillende gerechten?

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht handig om te lezen wat de bestelling is. Niet gekregen wat ik besteld had en de pizza was koud. Ik heb wel 7 x gebeld en er werd gewoon NIET opgenomen. Heel teleurstellend. En ja als jullie van plan zijn klanten te woord te staan hoor ik het wel.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

??

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud bezoring was snelwas eerste en laaste keer jammer ik hoef geen koud eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed van kwaliteit. En goed op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had 2 pizza's besteld en die waren héérlijk, werden netjes bezorgd door vriendelijke bezorger, zeker een aanrader!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima bezorging duurde ff maar oke het zal de weekend drukte zijn. Enkel het gratis blikje drinken zat er niet bij Op zich geen doodzonde maar doe de actie goed of doe hem niet. En wat is het voordeel anders om via de eigen site te bestellen ipv thuisbezorgd?

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Op tijd en lekker warm!

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd te bezorgen om 18.45 uur. Stonden om 18.00 uur aan de deur. Uiteindelijk teruggestuurd. Vervolgens komen ze rond 19.00 uur prima, maar kreeg ik het idee dat we hetzelfde eten hebben ontvangen alleen een beetje opgewarmd. Was niet echt lekker.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het systeem van bestellen via de website niet werkte gisteren waardoor we een stuk langer moesten wachten. Wel lekkere maaltijd

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor t eerst besteld via site. Telefoon was steeds in gesprek. Bij gerecht kon ik geen extra wensen invullen zoals bijv. zonder ui, maar dit heb ik bij de opmerkingen gezet in t algemene veld. Benieuwd of het over zou komen. Alle opmerkingen / wensen netjes doorgevoerd. Aflevertijd veel eerder dan in 1e instantie doorgegeven, maar kreeg n nette mail met bestelling is onderweg. Overzichtelijke afleverbon. Kwaliteit prima (zoals ik gewend ben van hun).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza,s te hard broodje gezond te veel groenten en geen kaas en ham er tussen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang moeten wachten op de bestelling maar dat kan op een vrijdag Wel jammer dat de pizza lauw was en de cola light een fanta was geworden!

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet in kapsalon was heel hard! Leek alsof het opnieuw gebakken was. Niet van jullie gewend. Ik heb het opgegeten omdat ik honger had maar was niet lekker. Helaas

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dönerspeciaal schotel besteld en geen speciaal gekregen. Wel speciaal betaald en ook de gratis fanta zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang moeten wachten, pizza was lauw,toen t uiteindelijk bezorgd is,klacht ingediend,pizza retour,geld terug. Nooit meer vlakkers voor mij. Ga wel naar la bardies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet te eten alles was veelste ver doorgebakken heb nog nooit zo een taaie frikandel op! Alles was gewoon vies helaas ik zal hier nooit meer bestellen!!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 runderkroketten besteld, deze waren van slechte kwaliteit. Ik heb meerdere late proeven en vonden het allemaal van zeer slechte kwaliteit. De friet was heerlijk.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, warm heerlijk eten. En meer dan genoeg!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en snel??

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet zeggen het was een super bezorging alles was goed behalve de sate die was iets te pitig voor de rest prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zo als gewoonlijk weer TOP. Maar omdat je een gratis drankje krijgt als je met de app bestelt, had ik in de opmerkingen gevraagd of het mogelijk was om wat extra pita's te geven ipv een gratis drankje. Snap het best als dat eventueel niet nodig is, maar om dan helemaal niets te krijgen dat vind ik dan niet zo netjes.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde Fanta was niet bijgevoegd. Dat gebeurt vaker. Aandachtspuntje!

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar keer geen drinken gehad

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service en altijd lekker

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lieve bezorger Was iets verkeerd inde bestelling en hij heeft dat heel netjes op gelost toppie

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders is het altijd goed. Gister helaas niet zo naar wens. We miste de chilisaus bij het frietje kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het eten er redelijk snel was was mijn pizza koud. En ook de knoflook saus die ik erbij besteld had ontbreekte

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd geleverd en heeft erg gesmaakt

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet en frikandel waren koud. Calzone was beetje warm

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ik zou iedereen het aan raden bij jullie tegaan eten

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zaak. Waar voor je geld en snel bezorgd. Tot de volgende keer, Team Vlakkers

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Was op tijd klaar en lekker

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburger

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer fouten bij de bestelling. Verkeerde blikje drinken bezorgd, light ipv regular. En de friet was vrijwel koud. Betaal je dan 10 euro voor.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al tijden lang bij Vlakkers, vrijwel altijd zeer tevreden over de kwaliteit en vriendelijkheid van het personeel. Echter toch een punt van opbouwende kritiek: de mogelijkheid dient zich aan bij bestelling bezorgtijd aan te geven. Daarvan wenste ik gebruik te maken gisteravond. Mijn bestelling plaatste ik om 17:20 uur met daarbij vermeld gewenste bezorgtijd 18:15 uur. Dit omdat de tweede persoon waarvoor de bestelling ook diende pas rond deze tijd thuis zou zijn. Helaas ging om 17:55 uur de deurbel al. De bezorger keek op het opgeplakte formulier en zei na mijn opmerking de bezorgtijd op 18:15 uur te hebben aangegeven: "Oh ja, nu zie ik het. Helaas, het is niet anders. Eet smakelijk!". Begrijp me niet verkeerd, ik heb ook inlevingsvermogen: een bezorger kan nooit op precieze aangegeven tijden op alle aflever adressen zijn, maar een tijdsverschil van 20 minuten is aanzienlijk. Gelukkig beschikken we thuis nog over een oven zodat ik de pizza warm kon houden.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Goed lekker eten!

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang dit keer.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd... en lekker

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van frites blijft onder de maat, ondanks herhaaldelijke verzoeken bij de bestelling om goed door te bakken. Bezorging is 2 x op rij niet compleet en moest worden nabezorgd. Erg jammer dit

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was warm genoeg en lekker, maar helaas was Vlakkers 2 kaassoufflees vergeten, waarvoor we wel hadden betaald. Dat was een teleurstellingkje.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza besteld.. bezorgtijd om 17:15. om 17:45 nog niets.. om 18:00 gebeld en ze zeiden dat die onderweg was.. uiteindelijk 1 bakje saus ipv 2.. geen gratis drankje zoals op site stond.. MAAAR hoefde maar 5euro af te rekenen ipv 12euro! fijne tegemoet koming!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was koud en er zat bijna niks op de kapsalon dit keer. De pizza oogde vrij donker maar was ook al bijna koud . Zat blikje drinken te weinig bij, en die is de bezorger nog gaan halen. Al met al niet mijn geld waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat het gratis drankje er niet bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar duurde te lang

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top en de bezorging was stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam het eten koud aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen er altijd maar zo eens in t half jaar gaat het een keer mis. Maar wat we vaker hebben dat als we online bestellen en een tijd afspreken (bijv 19.30) dat t nu al voor de zoveelste keer is voorgekomen dat ze om 19 uur al aan de deur staan met gevolg dat partner nog niet thuis is dus koud zijn eten op moet eten. Gisteren daarbij ook nog de foute bestelling gekregen. Gelukkig netjes opgelost door vlakkers!

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online besteld en betaald. Op zaterdag om 17.50uur besteld, en om 18.15uur werd het al bezorgd. Het was lekker en de producten waren goed warm. We zullen hier nog vaker iets bestellen.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima op tijd. En het is nog lekker ook ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was lauw en niet gaar,eigenaar zei drukdrukdruk, maar dit mag toch niet ten koste gaan v d kwaliteit, jammer mij zijn ze kwijt, ga wel naar smulpaap

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd en heel erg lekker met verse producten.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wil graag positief beoordelen maar het enige wat ik positief vond was de communicatie van de telefoniste toen we 55min na ons bestelling belden om te vragen waar ons bestelling bleef. De friet was slap en niet lekker zowel in de kinder menu als de 2 afzonderlijke menus. Salade bij menu was lauw/warm. De inhoud van de kinder menu was niet in verhouding met de prijs. Menu prijs wordt niet in minder gebracht als er niet gekozen wordt voor drinken. Bezorging aan deur had meer weg van een F1 pitstop. Onpersoonlijk. En om het af te maken krijg je 3 uur na bestelling een email dat de bezorging onderweg is. Helaas weinig tot geen positieve ervaring.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. En snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms vergeten ze goed de bon te lezen krijg toch dingen erbij die niet samen wilt

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snel bezorgd

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en prima kwaliteit

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via app vlakkers besteld, geen broodje bij de schotel. Ik netjes gebeld komen ze het 20 min later een keer brengen. en krijg je nog een grote mond ook nog dat het altijd bij ons verkeerd gaat. Ja sorry dan check je je bestelling toch. Aan wie ligt het als wij het alleen doorgeven wat we willen hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+rep top kek echt wel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was echt koud. Broodje doner was koud Shoarma was prima

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+rep

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel heel lang zeg!!!!!! Volgende keer sneller matsko anders eethuis

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig bestellen, sneller bezorgd dan geschatte bezorgtijd in de bevestigingsmail en zeer vriendelijke bezorger. Eten was goed en de mix schotel voor 1 persoon kunnen wij met z'n tweeën van eten.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldig Toppie ga zo door

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen tips alleen maar tops.. EINDELIJK

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. Volgens de gegeven informatie zou het pas na 45 minuten komen, maar het was er al binnen een half uur! Daarnaast goede kwaliteit: Heerlijk, Zeker vaker bestellen!

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede service en is lekker, alleen jammer dat ze de tekst niet lezen als je vraagt zonder iets. Vooral als je er een allergie voor hebt. Komt meerdere malen voor

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging,was goed warm en lekker, zo doorgaan, dan komt t weer helemaal goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was snel bezorgd

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten. Kwaliteit was al goed, na verbouwing super goed. Zeer vriendelijk en bezorging in 11 minuten. Ga zo door!